betaalbare schilderijen

Waar vind ik betaalbare schilderijen?

March 13, 2017

Er is ergens een grens tussen Leen Bakker, en dan bedoel ik niet de fotografie, en dure one-of-a-kind pieces van gerenommeerde schilders…..

Je wilt misschien iets kiezen wat niet iedereen heeft die bij een woonboulevard is geweest, maar wat ook niet gelijk je hele spaargeld opsoupeert. Het is mode, maar anders blijft er straks geen budget meer over voor strijkijzer, vliegtickets of kinder-speelgoed. Je wilt betaalbare schilderijen voor aan je muur, maar waar vind je die?

Er is niets ergers dan een leuk en persoonlijk kunststuk te hebben gevonden, alleen om erachter te komen dat een kennis dezelfde heeft hangen, net als met een leuke outfit naar een belangrijk feest wil je niet dat een ander exact hetzelfde heeft. Je wilt op zoek naar een wat aparter schilderij wat je niet snel bij een ander zult treffen.

Een betaalbaar kunststuk kopen

Betaalbare schilderijen kopenEr zijn verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan. Vaak in kleine shops in de stad hebben ze alleen dure werken van lokale kunstenaars. Eigenlijk vallen die al snel buiten budget. Je zult slimmer om moeten gaan in je zoektocht. Zo heb ik zelf bijvoorbeeld al een paar keer gehad dat ik in een mooie galerie was, zag er op zich niet echt heel high-end uit hoor. Maar wat ze doen is de prijzen vaak niet heel duidelijk vermelden. Ik heb al een paar keer gehad dat ik iets mooi vond, eigenlijk het enige wat ik dan echt mooi vond, en ik vervolgens achter het prijskaartje kwam. €1500,-. Dat is iets te veel voor mijn decoratie budget in mijn huis voor een enkel kunstobject.

Het moet iets betaalbaarders zijn dan dat. Het moet niet net zoveel kosten als een tv of een stel mooie meubels! Zo ben ik eigenlijk zelf in de online kunsthandel terecht gekomen. Ontstaan vanuit mijn zoektocht naar een breder aanbod van ontwerpen dan dat je lokaal zou kunnen treffen, plus gelijk up-front de duidelijkheid wat het kost. En vaak ook nog eens handige filter mogelijkheden met internetwinkelen om alleen werken te zien te krijgen in jouw prijscategorie. Zie dat maar eens te doen bij een fysieke winkel in plaats van in webshops.

Kijk, op tablets ziet het er natuurlijk niet uit, hoewel het leuk is voor games, dat scherm is veel te klein. Maar wanneer je het op ware grootte aan de muur ziet hangen, wauw! Fantastisch! Perfect voor in de horeca. Veel managementinfo over horeca geeft aan dat het goed is voor zowel klant als personeel. Goed als het schilderij ook bij de kleding, zoals misschien bij je t-shirt matched zoals kleding dat zo goed kan doen! Onderzoek geeft aan dat dat vooral voor mannenkleding geldt en fashion Links heeft ooit eens gezegd dat het vooral om kleur en patronen gaat.

Je kunt al een hele hoop hierover vinden op verschillende modesites. Let wel dat een schilderij in je restaurant ook geschikt is voor een kind.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *