stijlvolle kindertablet

Stijlvolle tablet hoesjes voor kinderen

October 28, 2017

De beste iPad hoesjes voor kinderen. Kinder iPad hoesjes zijn kleurrijk, leuk en vooral beschermend. Houd uw tablet veilig terwijl uw kinderen het gebruiken met een van deze iPad hoesjes voor kinderen.

 

iPads zijn krachtige educatieve hulpmiddelen. En met gemak, en met zorgvuldig toezicht, kan een iPad, met name een ouder model dat je niet veel meer gebruikt, een geweldige manier zijn om de hersenen van een kind af te leiden en te stimuleren en er zijn een aantal geweldige iPad apps direct voor kinderen.

Dat wil niet zeggen dat je wilt dat je iPad in jam wordt bedekt of als cricketbatje gebruikt moet worden, en dat kan niet worden uitgesloten wanneer kinderen betrokken zijn.

Gelukkig is een bedrijfstak groot geweest om deze markt te verzekeren, en er zijn veel beschermende iPad gevallen om uit te kiezen. We proberen u te helpen bij het vinden van een die zowel uw kind als het plezier zal aanroepen en overleven.

Als tribune, handvat en beschermhoes is dit goed en kleurrijk. Er zijn acht opties beschikbaar – budgetkeuze voor ouders van jonge kinderen. Het is eenvoudig maar stevig, en de textuurgreep maakt druppels minder kans.

Het is opgemerkt dat het opladen van het apparaat terwijl het omhulsel zwaar ongemakkelijk is, dus u kunt het graag opnemen bij die gelegenheden.

Voor: iPad mini 1-4; iPad 2-4; iPad Air 1 & 2 (en we vermoeden ook, iPad Pro 9.7in, hoewel het lijkt erop dat de flitser wordt geblokkeerd – dus helder als je kind een fotograaf is)

De Grabster is goedkoop en hard: een goede combinatie bij het overhandigen aan kinderen. Er zijn vier handgrepen om de rand van de iPad, waardoor het makkelijk is om te grijpen voor kleine, onhandige, plakkerige handen.

Verkrijgbaar in blauw en roze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *